Македонија

МНР, Адвокатската улица и основното училиште Кирил Методиј денеска без вода

МНР, Адвокатската улица и основното училиште Кирил Методиј денеска без вода

Корисниците на улицата на Стив Наумов, зградата на Министерството за наворешни работи, Адвокатската улицата и основото училиште Кирил и Методиј денеска ќе бидат без вода за пиење од девет часот, информираат од јавното претпријатие „Водовод и канализација“.

Прекинот е поради промена на парковски вентили на улицата Стив Наумов, а ќе трае се’ до промена на вентилите.