сабота, 22 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Мобилен даночен шалтер пред општина Аеродром

ujp tabla

Последни вести

Пред седиштето на Општина Аеродром, во петок од 10 до 15 часот, Управата за јавни приходи (УЈП) ќе постави „Мобилен даночен шалтер“, преку кој даночните услуги ќе можат да се доближат до даночните обврзници.

Преку опремено комбе како даночна мобилна канцеларија, граѓаните и фирмите ќе имаат можност да ги добијат сите даночни услуги и информации, да ги достават сите видови даночни пријави и да ги подигнат сите документи што ги издава УЈП.

 

Најчитани вести