Магазин

Моден хит: Боксерски плетенки

Моден хит: Боксерски плетенки

Модните блогерки смело го прифатија новиот тренд, а и многу ѕвезди без размислување го вметнаа во своите секојдневни стилски приказни.

Како што се затоплува времето, популарноста на овие плетенки се зголемува. Тие се идеални за стилизирање на косата за време на претстојните тропски горештини, за на плажа или за спортување, бидејќи штом еднаш ќе ги „скоцкате“, нема да треба да се грижите за вашата коса во текот на целиот ден.

03

08

15

13

19

16

09