Магазин

Моден хит за оваа пролет: Плетени фустанчиња

Моден хит за оваа пролет: Плетени фустанчиња

Ова е опис токму на плетените фустанчиња кои за среќа стануваат се помодерни и достпапни низ бутиците. Скоро сите креатори во своите ревии имаат фустани или туники од вуница.

Одлични се со каиш на струкот а многу од нив и самите одат со каиш од материјалот од кои се направени.

9d3a081e7b52acdf61c456b0f4ee7f13

2014-fall-trend-knit-dresses-5

clp9627_-15main

nw3-by-hobbs-granitemelange-nw3-knitted-cable-dress-product-1-5489623-792344230

image4xxl