Магазин

Моден хорор: Се виделе ли луѓево во огледало?

Моден хорор: Се виделе ли луѓево во огледало?
Моден хорор: Се виделе ли луѓево во огледало?

Желбата да се изгледа посебно може да биде меч со две острици – лесно е да се претера или пак да се отиде во крајност што некоја комбинација ќе предизвика само згрозување.

Погледнете како изгледаат едни од најбизарните модни комбинации: