петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 58

МОЌНО ВИДЕО: ПЕСНАТА НА ПРИПАДНИЦИТЕ НА ЕБР

ebr

Последни вести

Македонија земјо моја најмила, секогаш и секаде ние први одиме. За тебе живот даваме, Македонија. Секогаш и секаде ние ќе се бориме. Ова е песната на Единицата за брзо распоредување која гордо и моќно пред речиси една година ја кажаа новите 113 припадници на полициската единица.

Најчитани вести