недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 41

Моќно видео од народниот собир на ГДОМ!

Моќно видео од народниот собир на ГДОМ!

Моќно видео од народниот собир на ГДОМ!

Поврзани вести

ГДОМ на вчерашниот народен собир кој беше најмасовен до сега и броеше околу 60.000 граѓани, успеа да ги сплоти Македонците под една иста цел: крај на кризата и избори на 5 јуни.

Народот решително бара избори за излез од кризата.

Граѓанското движење за одбрана на Македонија објави моќно видео од вчерашниот народен собир. Погледнете:

Најчитани вести