Крими хроника

Момче од Битола силувало малолетничка

Момче од Битола силувало малолетничка

Во декември 2015 година пријавениот кога бил во Прилеп имал договорено да се сретне со оштетеното четиринаесетгодишно девојче од Прилеп.

Откако се сретнале заедно заминале во Битола во домот на пријавениот каде истиот имал полови дејствија со девојчето.