Крими хроника

Момче од тетовско си ја силувало 15-годишната сестра

Момче од тетовско си ја силувало 15-годишната сестра

Четириесет и три годишен жител на едно тетовско село пијавил дека неговиот син во три наврати насилно ја соблекувал неговата ќерка, ја допирал по телото, а имале и сексуален однос.

Според пријавителот, во сите три случаи девојчето пружало отпор, се вели во соопштението.

Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот.