Балкан

Момче се обеси на плажа во Србија

Момче се обеси на плажа во Србија

Дваесет идвегодишниот Н.Ј. е пронајден мртов на брегот на Тамиш на градкат плажа во близина на стариот мост во Панчево, Србија.

Момчето, според неофицијални информации, се обесило, а полицијата по извршениот увид утврдила дека нема елементи на кривично дело.

За сега не се знае кои се мотивите за самоубиството.