Балкан

Момче киднапирано и силувано во Крагуевац

Момче киднапирано и силувано во Крагуевац

Седумнесетгодишно момче од Крагуевац било киднапирано и сексуално злоставувано.

Момчето било киднапирано од страна на тројца непознати мажи додека играло кошарка во училишниот двор. Мажите го нападнале момчето со шипки и ножеви и го ставиле во багажникот од автомобилот. Потоа следувал вистински хорор за момчето.

Причината за киднапирањето сеуште не е позната, но како што изјавува мајката на малтретираното момче, најверојатно се работи за девојка. Наводно момчето и ставило нож под врат, а таа за тоа го известила брат и.

Насилниците со автомобилот го однеле во парк, каде им се придружиле и други мажи, и се изживувале над момчето, го тепале, го присилувале орално да ги задоволува и уринирале по него. На крај го оставиле блиску до неговиот дом, од каде е пренесен во болница.

Драмата не завршува тука, бидејќи еден од насилниците се појавил во болница и му кажал да ја повлече кривичната пријава ако не сака да страда целото негово семејство.

Полицијата сеуште трага по напаѓачите.