Македонија,Крими хроника

Момче од Гази Баба загина во Сирија

Момче од Гази Баба загина во Сирија

Дваесет и тригодишен скопјанец Бурхан Беслими загинал во Сирија, извести дневниот весник на албански јазик „Коха“.

Според информациите на весникот, момчето живеело во населбата Гази Баба.

Околностите во кои загинало момчето засега се непознати, а ниту се знае кога тој заминал во Сирија.