вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 11

Момче се самоубило откако мајка му го исклучила интернетот

igrici

Последни вести

Осумнаесет годишниот Пол Бикл извршил самоубисто по конфликтот со мајка му поради компјутерски игри.

Бидејќи мајка му се пожалила на големата врева, почнал да употребува пцовки и вика по неа, па вревата станала уште понеподнослива.

– Доколку не го запреш ова, ќе го исклучам, се заканила мајката и ја прекинала интернет конекцијата, по што Пол излегол од куќата.

Неколку часа подоцна, полицијата се појавила на нејзината врата и ја информирала мајката дека синот загинал скокајќи од мосот.

Дона Браун е свесна дека не е виновна за смртта на нејзиниот син кој се лекувал од клиничка депресија. Тој имал проблеми со опсесивно-компулсивно нарушување.

Најчитани вести