Свет

ВИДЕО: Моментот кога музиката беше заменета со истрели

ВИДЕО: Моментот кога музиката беше заменета со истрели

Ова кратко видео објавено на Јутјуб го прикажува моментот кога музиката беше заменета со истрели во концертната сала Батаклан каде во петокот се случи вистински масакр.

Во концертната сала животот го загубија 89 лица, кои беа на концертот. Погледнете го видеото!