Балкан

Монструм силувал средношколка во Врање

Дваесетгодишниот Марко Џ.  Кој ја силувал осумнаесетгодишната средношколка, А.С. од Врање.

Судот му одредил 30 дневен притвор на насилникот.

Жртвата и насилникот наводно порано биле во љубовна врска. Трето засега анонимно лице кое видело што се случува и помогнало на девојката и го пријавило случајот во полиција.