Балкан

Монструмот од Србија: И порано имав секс со мали момчиња и девојчиња!

Монструмот од Србија: И порано имав секс со  мали момчиња и девојчиња!

Драган Ѓуриќ е сосема убеден дека од државата ќе добие оштета поради кршење на човековите права.

Со тие пари планира да си го „среди“ лицето поради тоа што целиот живот имал комплекси поради лузните од мозолчињата во пубертетот.

Неговата ментална состојба секојдневно ги изненадува докторите од затворската болница во Белград, бидејќи им раскажувал најбизарни приказни.

Тој и понатаму не покажувал тронка каење, ладнокрвно до најситен детал објаснувал како се изживувал со младото девојче, а во меѓувреме тој бил сосема убеден дека ќе добие оштета од државата поради кршење на човековите права.

uica1

Ѓуриќ на психијатрите од болницата им раскажал дека и порано имал секс со мали момчиња и девојчиња но и со омажени жени.

-Тој одбива да разговара за тоа. Но неколку пати повтори дека сака да има секс со мали момчиња и девојчиња и дека тоа и порано го имал правено. Тој исто така се фалеше дека имал секс и со омажени жени, пренесува извор од болницата за Телеграф.рс.

Докторите процениле дека Ѓуриќ е сериозен случај на психопат и социопат, но дека не е луд. Тие сметаат дека е способен за судење и дека нема да може да ја избегне казната.

Него сеуште никој го нема посетено во затворот, а ни во болницата.