Балкан

Монструмот призна дека ја убил Тијана

Монструмот призна дека ја убил Тијана

Започна рочиштето на судењето на Драган Ѓуриќ о судот во Суботица. Овој балкански монструм е осомничен за силување и убиство на малата Тијана Јуриќ. Рочиштето е затворено за јавност.

Ѓуруќ го призна монструозното убиство врз Тијана на судењето кое се одржа вчера во Вишиот суд во Суботица.

На судењето присуствувал и таткото на девојката по која плачеше целиот Балкан.