Македонија

Делницата од мотел Македонија до Градско затворена за сообраќај

Делницата од мотел Македонија до Градско затворена за сообраќај

Делницата од мотел Македонија до Градско и денес затворена за сообраќај.

За потребите за снимање на францускиот филм “A Fond”, ве тек е прекин на сообраќај на патниот правец А1, на делот од Мотел Македонија до Градско кој ќе трае до 18:00.

Од АМСМ информираат дека пренасочување се врши преку стариот пат.