петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 46

Мотоциклист се фрла под камион за да го сопре терористот во Ница (ВИДЕО)

Мотоциклистот успева да го преврте моторот и да скокне од него, но сепак не успеал да го сопре возилото.На видеото веднаш потоа се гледа како полицијата пука во камионот.

motociklist

Поврзани вести

Херојот од Ница е мотоциклистот, кој успева да го преврти моторот под тркалата на камиот кој го вози терористот за да го сопре дивјачкиот терористички напад.
Во ова видео се гледа како мотоциклистот со сета сила се обидува да го допре камионот, пред истиот да забрза и да убие над 84 лица и повреди околу 100.
Мотоциклистот успева да го преврте моторот и да скокне од него, но сепак не успеал да го сопре возилото.На видеото веднаш потоа се гледа како полицијата пука во камионот.

Најчитани вести