четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 0

Можете ли да пронајдете 16 тигри на оваа фотографија?

Можете ли да пронајдете 16 тигри на оваа фотографија?

Можете ли да пронајдете 16 тигри на оваа фотографија?

Последни вести

Корисниците на интернет имаат нова загатка. Постер со оптичка илузија прикажува 16 тигри, од кои само четири се гледаат на прв поглед.

160330055.1_mn

Постерот е наменет за деца, но многу возрасни го споделуваат и дискуритаат за него, бидејќи е добар тренинг за видот, но е и забавен.

Најчитани вести