понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 5

Можен прекин на вода во Козле, Жданец и Нерези

вода_во_чешма

Поврзани вести

Жителите од високата зона од населбите Козле, Жданец и Нерези во општина Карпош утре од 9 часот можно е да останат без вода за пиење.

Како што информира РЦУК-Скопје, причина за можниот прекин е замена на клапна во резервоарот Жданец.

Жителите можат да останат без вода се до завршување на работите.

Најчитани вести