петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 63

Можностите на ИПАРД програмата пред Асоцијацијата на земјоделци

zemjodelstvo

Последни вести

Претставници на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство денеска во Свети Николе ќе одржат средба со членови на Асоцијацијата на земјоделци на Македонија.

На средбата ќе бидат презентирани можностите на ИПАРД Програмата и услугите и поволностите што ги дава Државната фито-санитарна Управа во испитување на болести и семенски материјал.

Најчитани вести