Македонија,Крими хроника

Му влегле во домот, му го искршиле инвентарот и предизвикале пожар

Му влегле во домот, му го искршиле инвентарот и предизвикале пожар

Две лица насилно влегле во куќа во прилепската населба Дабнички завој, каде што прво го искршиле инвентарот и предизвикале пожар, информира Министерството за внатрешни работи.

Лицата Б.А. и А.С. насилно влегле во куќата на А.А., каде штои најпрво го искршиле инвентарот, а потоа и предизвикале пожар, со што причиниле материјална штета од околу 100.000 денари.

Полицијата презема мерки за целосно расчистување на случајот.