Македонија,Крими хроника

МВР го утврди индетитот на мажот пронајден во скопско Глумово

МВР го утврди индетитот на мажот пронајден во скопско Глумово

Полицијата го утврди идентитетот на починатото машко лице кое облеано во крв синоќа е пронајдено кон езерото Треска.

Станува збор за 79-годишниот Трајче Д. од Скопје чие тело беше пронајдено околу 19:30 часот на Глумовска кривина од с.Глумово, на самиот пат.

По завршување на обдукацијата ќе бидат познати причините за смртта на скопјанецот.