Македонија

МВР ќе го договора начинот на издавање биометриски документи за претстојните избори

МВР ќе го договора начинот на издавање биометриски документи за претстојните избори

Министерката за внатрешни работи, Гордана Јанкуловска, ќе присуствува на работен состанок на кој ќе се информира околу текот на издавањето на биометриски документи.

На состанокот исто така ќе се договара начинот на работење во пресрет на престојните избори.