Македонија

МВР трага по вандалот кој украде лаптоп од канцеларијата на Иванов

МВР трага по вандалот кој украде лаптоп од канцеларијата на Иванов
МВР трага по вандалот кој украде лаптоп од канцеларијата на Иванов
Министерството за внатрешни работи  трага по вандалот кој што ја демолираше Народна канцеларијата на претседателот Ѓорге Иванов и украде лаптоп.

Хулиганите кои заедно со него учествуваа во насилните протести организирани и инструирани од СДСМ, го прикриваат неговиот идентитет и го заштитуваат.
lap-top-1

Секоја информација која ќе му помогне на МВР да го идентификува насилникот што крадеше е добредојдена, велат од полицијата.

lap-top-2