Македонија,Крими хроника

МВР уапси убиец по кој се трага 21 година

Македонската полиција на граничниот прмин Јажинце фати убиец по кој се трага веќе подолго време.

Полицијата го привела 45-годишниот Д.Х. од Албанија кој се барал за убиство кое го извршил во 1993 година.