Македонија,Крими хроника

На дело фатени дрвокрадци во струшко

На дело фатени дрвокрадци во струшко

Полицијата минатата недела на дело фатила лица кои бесправно сечеле дрво во струшко Горна Белица.

Лицата се дале во бегство, додека 20 метри кубни огревно буково дрво се предадени на Шумската полиција.