Сите - Македонија

На границите се чека до половина час

На границите се чека до половина час

На граничните премини од македонска страна се чека 20 до 30 минути, соопшти АМСМ.

Сообраќајот на патиштата низ дражавата се одвива пo суви коловози, а интензитетот надвор од градските средини е зголемен.