Спорт

На Кристијано Роналдо му дојде преку глава: Ова не е нормално !

На Кристијано Роналдо му дојде преку глава: Ова не е нормално !
Роналдо нервозен поради допинг контролата: Секогаш јас !

А, и покрај тоа што првично се мислеше дека е незадоволен од играта и резултатот на неговиот тим, сепак, сето тоа е поради тоа што мораше да се упати на антидопинг контрола…

Ова веќе не е нормално, секогаш мора само јас… – извика разочарано Роналдо откако дозна дека е избран за антидопинг контролата.