четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 0

На „милионер џек пот“ добивка од 1.484.312 денари

Добивките „џек пот“, Државна Видеолотарија на РМ ги стартуваше на 1 јуни годинава

dvl

Последни вести

Добивка од „Милионер џек пот“ на Државна видео лотарија на Македонија (ДВЛМ) во вредност од 1.484.312 денари е освоена  кај деловниот соработник на ДВЛМ, Бетсити Балкан во Лептокарија 2, Скопје на 4 овој месец.

– Играњето на видео лотариските терминали го сфаќам како убава забава. Не играм поради пари, едноставно сакам да играм,  ја пренесува ДВЛМ изјавата на среќниот добитник У.Х.

Добивките „џек пот“, Државна Видеолотарија на РМ ги стартуваше на 1 јуни годинава. Се постигнуваат со учество на ВЛТ игрите на среќа. Мини џек пот добивките се во вредност од пет илјади до 10 илјади денари, а Милионер џек пот добивка е вредна од 1.200.000 до 1.500.000 денари.

Најчитани вести