Магазин

На овие два хороскопски знаци им е предодредено да бидат шефови

На овие два хороскопски знаци им е предодредено да бидат шефови

На овие два хороскопски знаци им е предодредено да бидат шефови и предводници на својот тим, а главни се секако и во врските.

Овен

Најизразената црта на предводник и авторитет во себе ја носеи овенот. На патот до успехот за него не постојат пречки. Негови најголеми доблести се креативноста и динамичноста, но најмногу во тоа го кочи тврдоглавоста и честите промени во расположението. Тие се вистинска ночна мора за вработените затоа што бараат максимум од нив. Сепак, нивните барања се секогаш мошне јасни и прецизни.

Јарец

Јарецот поради својата доминантна природа е роден за да биде шеф. Сакаат добра организација, значи работа, ред и дисциплина и секогаш во склад со тоа и работат. Тие се големи работохоличари и способни се да го извлечат најдоброто од другите, а и се тррудат нивните вработени да имаат добра заработка. Слично како овните и јарците се тврдоглави, а друг проблем што се појавува кога работите со нив е тоа секогаш се убедени дека се знаат најдобро и дека се незаменливи.