Македонија

На Попова Шапка падна снег

На Попова Шапка падна снег

Шапка денес осамна под снежна покривка.

Скијачкиот центар, хотелите, патеките се покриени со снежна покривка од 3-4 сантиметри.

Планината полека го добива  својот препознатлив зимски изглед.

Погледнете ја прекрасната белина:
sneg-sapasneg-sapka1

Фото „Фактор“