недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 0

На продажба 11 нови парцели во елитната населба Јака

500jaka_2

Последни вести

Општина Илинден објави продажба на уште 11 нови парцели за изградба на станбени куќи по пат на електронско јавно наддавање во новата населба „Јака“. Пријавите за учество на јавното наддавање можат да се достават до 18 декември годинава.

Во прилог се наоѓа табеларен преглед во кој се дадени податоци за градежната парцела, намената на градежната парцела, вкупната површина на градежната парцела, површина за градење, катност, процент на изграденост, коефициент на искористеност, почетна цена по м², вкупна почетна цена и депозит за учество на јавното наддавање.

Пријавите за учество на јавното наддавање можат да се достават до 18.12.2014 година, до 16 00 часот.

Најчитани вести