вторник, 30 мај 2017  |  Вести денес: 3

На срамниот спот на СДСМ, ВМРО-ДПМНЕ одговори вака… (ВИДЕО)

vmro

Поврзани вести

Еве како ВМРО-ДПМНЕ одговори на срамниот спот на СДСМ во кој се злоупотребуваат човечки судбини…

Најчитани вести