Секс

Начинот на кој води љубов открива што сака од вас

Начинот на кој води љубов открива што сака од вас

Мажите најлесно се изразуваат по пат на секс. Начинот на кој води љубов открива многу за него, но и за тоа што тој сака од вас.

Доколку ја обожува мисионерската поза, веројатно е вистински традиционален тип и на тој начин ја сфаќа вашата врска. Доколку вие не се забавувате за време на оваа поза, променете ги страните и бидете одозгора.

Доколку преферира „доги стајл“ запрашајте се што тој всушност сака од вас, бидејќи мажите кои ја сакаат оваа поза главно не сакаат ништо сериозно со вас. Ако ви е досадно, сврете се н а страна, бидејќи на тој начин и вие ќе уживате, а нему ќе му дозволите да има контрола.

Доколку сака кога партнерката е горе, најверојатно сака да ве задоволи, но постои и онаа друга страна, а тоа е дека можеби е мрзелив. Доколку се сомневате дека е мрзелив, ставете си превез на очите и речете му да прави се што ќе посака.

Ако сака секси играчки, тој вашата врска ја смета за фантазија. Тоа е интересно ако и вие уживате во истото, но ако не може да води љубов без помагала, тогаш тоа ви кажува дека вие не му значите. Доколку не сакате секс со играчки, кажете му.