среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 57

Национална конференција на тема „Јакнење на жените – јакнење на човештвото“

zeni pretpriemaci

Последни вести

Национална конференција  на тема „Јакнење на жените – јакнење на човештвото, претставете си!“, ќе се одржи денеска во Скопје во организација на Канцеларијата на UN Womеn во Скопје.

Националната конференција годинава ќе биде во духот на одбележувањето на 20-годишнината од четвртата светска конференција за правата на жените во Пекинг и донесувањето на Пекингшката Декларација и Платформа за акција.

Најчитани вести