Македонија,Крими хроника

Над 600 илјади денари украдени од супермаркет во Велес

Над 600 илјади денари украдени од супермаркет во Велес

Тешка кражба во супермаркетот „Жито“ ДООЕЛ- Велес.

Од маркетот е одземена метална каса во која имало околу 616.078 денари. Се преземаат мерки за откривање на сторителот.