четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 9

Над 650.000 евра помалку за изградба на плажи во Охрид, Преспа и Дојран

dojran-1728x800_c

Последни вести

40.000.000 денари помалку за изградба на плажи во Охрид, Преспа и Дојран… 

Untitled

Најчитани вести