Спорт

Надал најави враќање на терените на почетокот на 2015-та

Надал најави враќање на терените на почетокот на 2015-та

Вчера врз Шпанецот беше извршен мал хируршки зафат, односно му беше оперирано слепото црево.

Тој ќе остане во болница во наредните 48 часа, по што ќе биде пуштен на домашно лекување.

Неговиот кам-бек се очекува на почетокот на 2015-та, на турнирот во Доха кој ќе започне на 5-ти јануари.