Магазин

Најдебелата жена на светот ќе слабее за да се омажи!

Најдебелата жена на светот ќе слабее за да се омажи!

Черити Пирс од САД има 38 години и тежи 285 килограми.Но, таа реши даослабне и да се венча со своето шестнаесет години помладо момче.

Таа сака да се вечна надвор од нејзината куќа и да танцува цела ноќ. За да постигне тоа, таа ќе мора да изгуби барем половина од себе.

Черити веќе била болница за да направи операција за стеснување на желудникот, но докторите ја одбиле и побарале од неа најпрво да ослабе 100 килограми, а потоа операцијата би била возможна.