Македонија,Крими хроника

Најдениот мртов велешанец бил свирепо мачен, па застрелан

Најдениот мртов велешанец бил свирепо мачен, па застрелан

Триесетгодишниот Бајро Ибрахимовиќ е мажот чие безживотно тело беше пронајдено минатиот месец во Велес, покажале ДНК анализите.

Обдукцијата покажала дека станува збор за насилна смрт, а мотивите зошто Бајро бил сурово застрелан се уште се истражуваат.

Бајро Ибрахимовиќ вобеше пронајден убиен, со испукан куршум во челото, со заврзани раце со жица.