Магазин

ФОТО: Најдете ја мачката на оваа фотографија

ФОТО: Најдете ја мачката на оваа фотографија

Форографијата на која има десетици снешковци, а меѓу нив само една панда стана вистински хит на интернет, а веднаш потоа е појави уште една слична таква.

sneshkovci-1

Унгарскиот уметник Дудолф постави уште една загатка на својата Фејсбук страница на која има мноштво бувови а меѓу нив се крие и една мачка. Ваша задача е да ја најдете.

maca-1

Ако не успеавте досега, одговорот е на следната страница.