Магазин

Најдобри совети: Обезбедете го вашиот дом од кражби и провали!

Најдобри совети: Обезбедете го вашиот дом од кражби и провали!

Дали знаете дека отприлика на секои 15 секунди барем еден дом во САД е обиен? Дури 33 отсто од провалите се случуваат така што крадецот влегува директно на предната врата?

Да се биде подготвен за вакво нешто не значи дека во тој процес треба да загубите нога или рака, а понекогаш комбинацијата од неколку едноставни нешта е сосема доволна.

Запомнете ја оваа листа што е полна со трикови што можете да ги направите за да спречите провала во вашиот дом или пак да го спречите крадецот воопшто да влезе во вашиот дом. Постојат дури и некои совети доколку крадецот сепак влезе внатре.

Погледнете ги сите совети во приложеното видео!