петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 39

Најдобрите фотографии на мајка природа

8

Последни вести

Канадскиот фотограф аматер Дон Гутоски е прогласен за фотограф на годината на конкурсот за најдобри фотографии од дивината. Неговото дело „Приказна за две лисици“ победи во главната категорија.

Погледнете…

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Најчитани вести