Македонија

Најевтин роаминг за празниците со Македонски Телеком

Најевтин роаминг за празниците со Македонски Телеком

Корисниците на Македонски Телеком и оваа зима можат да разговараат од странство со сите пријатели и деловни партнери во Македонија по поволни роаминг цени.

Најевтин роаминг за празниците со Македонски Телеком
Најевтин роаминг за празниците со Македонски Телеком

Најевтиниот роаминг важи за сите корисници со еднократно активирање на 070/142-099 за 99 денари. По успешното активирање цената за разговор е само 9,9 денари минута кон корисниците на Македонски Телеком.

Корисниците можат да јa активираат услугата од странство преку „Мое мени“ со вртење на  *122# или преку говорниот автомат, со повик на 142-099, при што повикот е бесплатен доколку корисникот ја активира услугата од дома или се наплаќа по регуларни роаминг цени, доколку корисникот ја активира услугата од странство.

Понудата важи до крај на февруари 2016 година.