Македонија

Најгласните поддржувачи на СДСМ со потсмев ги коментираат пратеничките листи на Заев (ФОТО)

Најгласните поддржувачи на СДСМ со потсмев ги коментираат пратеничките листи на Заев (ФОТО)

Новинарите кои жестоко го бранеа СДСМ во целиот период на  деструкции и црни сценарија, денес јавно го искажуваат своето чудење и незадоволство од лицата кои се најдоа на нивните пратенички листи.

Јадранка Костова и Борјан Јовановски кои со години јавно ги поддржуваат сите одлуки на Зоран Заев и даваа поддршка за него пред изборите, денес со жестоки критики на негова адреса.

komentari11

komentari13

komentari1

Критики за избраниците на Заев кои ги стави на листите испраќаат и многу други поддржувачи на опозицијата.

komentari12

komentari4 komentari5

komentari6

komentari7