недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Кои се најголеми заводнички во Зодијакот?

Припадничките на овој хороскопски знак се најголеми заводнички во Зодијакот

zavodnicki

Последни вести

Припадничките на овој хороскопски знак се најголеми заводнички во Зодијакот. Доказ дека нив никогаш не им е доста од љубов е и податокот дека токму тие најмногу се венчаваат во домовите за старци, односно повеќе од било кој друг хороскопски знак.

Жените Близнаци се забавни, Друштвени, магични и провокативни. Тие не се срамат да запознаваат нови луѓе и не се вообразени, но не се интересираат многу за долги љубовни врски.

Тие се мошне непредвисливи и нивната друштвена и љубезна маска мошне брзо може да ја заменат за дистанцирана и арогантна. Од потенцијалниот партнер бараат ментална компатибилност за да бидат заинтересирани, затоа што овие дами нема да му дозволуваат игри со нивното тело некому кој не е способен да го запознае нивниот интелект.

Кои се најголеми заводнички во Зодијакот?

Кои се најголеми заводнички во Зодијакот?

Тие истовремено се и најмладоликите жени во целиот Зодијак. Интелектуално се мошне љубопитни, комуникативни, духовити, брилијантни и големи монденки. Тие нема да пропуштат ниту едно отварање на изложба, театарска премиера, значаен собир… Мошне често тоа им го налага и нивната професија (која често е поврзана со средствата за масовна комуникација).

Тие константно се’ прилагодуваат кон сопствените потреби и тоа се обидуваат да го направат и со партнерот. Промените се мошне важни за нивниот живот и за нивниот психички развој.

Тие се подготвени да и употребат и сите „женски оружја“, како и нивниот шарм и привлечност за да го добијат она што го сакаат. Овие дами лесно се вљубуваат и затоа мошне често имаат повеќе од еден љубовник истовремено.

Многу се комуникативни, пресметани и во состојба со сопствениот шарм да го опијат секого што ќе стапи во разговор со нив.

Најчитани вести