среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 60

Ова е најискомплексираниот хороскопски знак

Крал меѓу животните и цар меѓу искомлексираните. Ова е најискомплексираниот хороскопски знак.

pretstavnicite-na-ovoj-horoskopski-znak-se-najgolemi-cicii

Поврзани вести

Крал меѓу животните и цар меѓу искомлексираните. Ова е најискомплексираниот хороскопски знак.

Лав

Крал меѓу животните и цар меѓу искомлексираните. Не, за него ништо не е доволно добро, тие сакаат се да биде најдобро, најубаво и само онака како што ним им одговара, а за нив никогаш ништо не е доволно добро. Ако сакате да се облекувате спортски и лежерно, веќе по второто излегување ќе ви подарат маркирана маица со циркони затоа што тие неможат да се шетаат со обична девојка. Постојано ќе ви купува парфеми од чии цветни ноти желудникот ќе очне да ви се превртува. Тие мораат да бидат вашето светло на крајот на тунекот, затоа што ако го нема него, тогаш нема да ве има ниту вас. Вие всушност треба да му бидете благодарни, што ве одбрал токму вас за да бидете во врска со него.

Поточно, вие за него треба да мислите дека „сте добиле џек пот“.

Секако тоа не е така. Тој од вас бара да бидете тука, да играте по негови правила, а сопствениот живот во целост да го занемарите…

Најчитани вести