Магазин

Најлесно ќе ги прелажете: 3 најнаивни хороскопски знаци

Најлесно ќе ги прелажете: 3 најнаивни хороскопски знаци

Вага

Верувале или не, знакот кој најмногу ги проучува ситуациите и луѓето, сепак најчесто паѓа на лагите. Причината е малку необична – тие луѓе едноставно предоцна палат и ги составуваат коцките.

Со која приказна и да им тропнете на врата, тие ќе ја проголтаат,  само треба да бидете добро подготвени и да не им оставате многу простор за распрашување. Вагите ќе откријат дека се излажани дури откако ќе биде доцна. Нивните способности за откривање не им носат ништо позитивно, туку само поголеми нервози.

Склони се да ветуваат во празни ветувања и секаков тип на вести кои се појавуваат и шират од уста на уста, а додека да соберат доволно информации, штетата најчесто е веќе направена.


Риби

Рибите поголем дел од животот го поминуваат во некоја паралелна реалност, во свој свет каде важат сосема поинакви закони, па затоа и се често ранети од суровата реалност. Најнаивни се кога се работи за лесна заработка и стекнување богатство преку ноќ, затоа што богатството е она за што постојано сонуваат.

Пирамидалните лаги и работата преку интернет за нив е најголема мамка на која ниту едно дете нема да наседне, но затоа Рибите се први.

Тажното е што им требаат неколку месеци да го разберат и откријат трикот, а до тогаш веројатно сите пријатели ги оставиле затоа што разбрале дека имаат проблем со парите и лесната доверба.


Бик

Затоа што се посебно тешки за меѓучовечки односи и социјализација, осаменоста најчесто е причина заради која Бикот наседнува на лагата и измамата. Многу се внимателни кога се работи за пари, но затоа кога некој пријател или партнер ќе им побара услуга не се двоумат и не прашуваат колку тоа ќе чини.

Ако ви требаат 1000 евра, веројатно само Бикот ќе ви ги овозможи, но за возврат треба да дадете многу искрени емоции и зборови. Откако пријателот или партнерот ќе исчезне, дури тогаш ќе разбере дека е прелажан.

Сепак, Биковите добро учат од искуството, па нема да ја направат истата грешка 2 пати. Или барем така мислат одредено време. За да наседнат на иста измама, потребно е само да е различно спакувана.